sc Heerenveen steunen in uitwedstrijden

Awaydays are the best days

Volgens veel supporters zijn uitwedstrijden nog leuker dan thuiswedstrijden. Het gevoel om in een vreemde stad je club te mogen vertegenwoordigen  met andere sc Heerenveen supporters is erg bijzonder. Zonder thuiswedstrijden te kort te willen doen kunnen we wel stellen dat uitwedstrijden in elk geval iets speciaals hebben. Nog leuker is het wanneer je niet in je eentje gaat, maar met andere supporters die er hetzelfde over denken. Wanneer sc Heerenveen een uitwedstrijd wint, dan heb je daarnaast de hele terugreis de tijd om te genieten van de meegenomen punten met je medesupporters. Heerenveen wint weliswaar niet altijd, maar uitwedstrijden zijn meestal wel ontzettend gezellig.

Uitwedstrijden, altijd een goede sfeer

Met Nieuw Noord naar uitwedstrijden

Nieuw Noord organiseert naar meerdere uitwedstrijden per seizoen een busreis. Voor een lage prijs heb je dan een busreis naar de wedstrijd en een kaartje voor het uitvak. Ondanks dat Heerenveen de uitwedstrijd niet altijd weet te winnen, zorgen uitwedstrijden wel voor mooie verhalen. Zowel de heenreis als de terugreis zijn vaak ontzettend gezellig. Er zijn dan ook weinig betere momenten te bedenken dan de momenten waarop je samen met je vrienden op pad gaat om een uitwedstrijd te bezoeken. Wil jij ook eens met Nieuw Noord mee naar een uitwedstrijd? Houd dan onze webshop in de gaten, daarin plaatsen we alle uitwedstrijden waar we naartoe gaan.

Bekijk alle uitwedstrijden

heracles heerenveen 2009

In een gloednieuwe bus naar Almelo

In 2009 organiseerden we één de eerste officiële Nieuw Noord busreis naar een uitwedstrijd van sc Heerenveen. Tegenstander was destijds Heracles Almelo. We gingen met een gloednieuwe bus en de chauffeur was wel wat zenuwachtig, want hoe zou dat gaan met Nieuw Noord in zijn nieuwe bus?

heracles heerenveen 2009

De Saunabus naar Alkmaar

Soms hebben we ook wel eens minder geluk gehad met het vervoer naar uitwedstrijden van sc Heerenveen. Ondanks dat het altijd gezellig is, moesten we in het verleden wel eens offers brengen. Ooit lieten we een bus rijden naar de uitwedstrijd tegen AZ in Alkmaar. Het werd een heet ritje.

heracles heerenveen 2009

De bootreis naar Groningen

Als we naar uitwedstrijden van sc Heerenveen gaan, doen we dat meestal per bus. Meestal, maar niet altijd. Een van onze meest legendarische awaydays was de bootreis naar Groningen in 2016. Met 200 supporters van Heerenveen op een boot naar een wedstrijd tegen FC Groningen. Zou dat wel goed komen?

Ook mee naar een uitwedstrijd? Wordt dan lid van Nieuw Noord

Zoals je leest zijn uitwedstrijden dus bijna altijd hele leuke reisjes. De wedstrijd stelt wel eens teleur, maar desondanks is het gezellig om met Nieuw Noord mee te gaan naar een uitwedstrijd van sc Heerenveen. Onze reizen zijn exclusief voor leden van Nieuw Noord. Wil jij dus volgend seizoen mee met Nieuw Noord naar een uitwedstrijd? Dan kun je voor maar €17,85 per seizoen heel gemakkelijk lid worden via onze webshop!

Benodigdheden

Om met Nieuw Noord mee te kunnen gaan naar een uitwedstrijd van sc Heerenveen hoef je naast het kaartje maar twee dingen te regelen. Zo kun jij simpel met Nieuw Noord mee naar een uitwedstrijd zonder zorgen!

Lidmaatschap van Nieuw Noord

Ten eerste moet je lid zijn van Nieuw Noord. Dat kan al voor maar 16 euro, wat over een heel seizoen nog geen 50 cent per wedstrijd is. Daarvoor ben je een heel seizoen lid van Nieuw Noord en kun je mee naar alle uitwedstrijden waar we een bus naartoe laten rijden. Lid worden is zo geregeld, via onze webshop kun je snel en makkelijk lid worden.

Word lid van Nieuw Noord

Uitregistratie van sc Heerenveen

Het tweede dat je moet regelen is een club- of seizoenskaart van sc Heerenveen, met daarbij een uitregistratie. De goedkoopste van deze opties is de clubkaart van sc Heerenveen, die is namelijk helemaal gratis. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is op de site van sc Heerenveen even twee formuliertjes in vullen en dan ben je klaar. Je eigen clubkaart valt dan binnen korte tijd netjes op de mat!

Vraag je clubkaart aan

Vraag je uitregistratie aan

Heb je al een club- of seizoenskaart van sc Heerenveen, maar weet je niet zeker of je uitregistratie in orde is? In dat geval kun je op de website van sc Heerenveen een excelbestand downloaden met daarin alle clubkaartnummers met een geldige uitregistratie. Meer informatie vind je op de website van sc Heerenveen.