Steun Nieuw Noord

Steun Nieuw Noord

Je kan Nieuw Noord op verschillende manieren steunen. Dit kun je doen door lid te worden, te doneren en door iets uit onze webshop te kopen. Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden met uitleg.

Word lid!

Alle dingen die we voor elkaar hebben gekregen hadden we nooit kunnen doen zonder onze leden. Zonder onze leden zijn we helemaal nergens. Als lid van Nieuw Noord geef je de fanatieke supporters een stem en help je ons om de belangen van de fanatieke supporters te behartigen. We hebben een vertegenwoordiger in het hoogste bestuursorgaan van sc Heerenveen en met meer dan 1200 leden kan men niet om ons heen. Vind jij dat er naar de fanatieke fans geluisterd moet worden en dat hun stem serieus genomen moet worden? Sluit je dan zo snel mogelijk aan en word lid!

Waarom lid worden van Nieuw Noord?

De belangrijkste reden om lid te worden is dat je ons helpt om de belangen van de fanatieke fans van sc Heerenveen te verdedigen. Met jouw lidmaatschap geef je de supporters een stem en zorg je ervoor dat ze serieus moeten worden genomen. Benieuwd hoe we dat doen? Lees hier meer over hoe we supportersbelangen verdedigen.

Naast het verdedigen van supportersbelangen zijn er meerdere andere belangrijke redenen om lid te worden van Nieuw Noord:

Lid worden kan via deze link.

Doneer voor sfeer

Als Nieuw Noord bekostigen wij onze sfeeracties en activiteiten met inkomsten van onze leden. Grote sfeeracties kosten veel tijd en geld en materialen worden steeds duurder. Om grote sfeeracties mogelijk te blijven maken kunnen we elke euro goed gebruiken. Daarom willen wij jullie allemaal vragen om bij te dragen om het Abe Lenstra Stadion nog sfeervoller te maken!

Doneren kan hier, zelf een bedrag kiezen is ook een mogelijkheid.

Webshop

Op deze pagina kun je alle actuele merchandise van Nieuw Noord vinden. Door gedurende het seizoen worden er items aangevuld. Sommige items zijn eenmalig, exclusief of zo populair dat je er snel bij moet zijn voor ze nooit meer terugkomen.

Kijk voor het bestellen hier voor de verschillende manieren om je pakket te ontvangen.