Verzending

De verzendopties van Nieuw Noord

Wanneer je merchandise bestelt in onze webshop moet je in het bestelproces een verzendoptie kiezen. In onze webshop bieden we standaard twee verzendopties aan voor onze merchandise. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling naar je thuis te laten versturen of om het in de Feanstore op te komen halen.

Hieronder lees je meer over beide opties:

Versturen naar jouw adres

Een van de opties die we aanbieden is het verzenden van je bestelling naar je huis. We versturen het dan met PostNL naar het adres dat je bij je bestelling opgegeven hebt. Een keer per week versturen we alle bestellingen met PostNL. In de regel doen we dit op vrijdag, waardoor jouw bestelling in de meeste gevallen de maandag of dinsdag daarop zal arriveren. Voor deze optie rekenen we verzendkosten om hiermee de kosten van PostNL te kunnen dekken. Hoeveel verzendkosten je betaalt, hangt af van de grootte van je pakketje. Voor een klein pakketje dat door de brievenbus past hanteren we een tarief van € 3,30. Voor grotere pakketjes die niet in een envelop passen, hanteren we een tarief van € 7,30.

Afhalen in de Feanstore

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling zelf af te halen in de Feanstore. Wij brengen het dan naar de Feanstore, waar jij het vervolgens kunt ophalen.
Bij het afhalen is het belangrijk dat jij je naam en ordernummer vermeldt. Zonder naam en ondernummer krijg jij je bestelling niet mee. Zorg er dus voor dat je dit goed invult tijdens het bestellen.

Elke vrijdag brengen wij de bestellingen naar de Feanstore. Zodra jouw bestelling bij de Feanstore klaarligt krijg je van ons een mailtje waarin staat dat je bestelling is afgerond. Zorg er dus voor dat je bij je bestelling een correct mailadres opgeeft.

Voor de adresgegevens en openingstijden van de Feanstore verwijzen we je door naar de site van de Feanstore.

Retourneren

Mocht er iets met de bestelling zijn waardoor het geretourneerd of omgeruild worden dan is dat mogelijk.

Dit kan door een mail te sturen naar merchandise@nieuwnoord.org met daarin het ordernummer. 

*Retourneren is op eigen kosten en op risico

Retourneren via de Feanstore

Het is ook mogelijk om je bestelling te retourneren via de Feanstore*. Je kunt dat doen door je bestelling weer in te pakken, goed op het pakket je naam en ordernummer te zetten. Lever vervolgens het pakket in bij de Feanstore en stuur daarna een mail te sturen naar merchandise@nieuwnoord.org dat je het pakket hebt ingeleverd.

Elke vrijdag worden de retourpakketten opgehaald.

Voor de adresgegevens en openingstijden van de Feanstore verwijzen we je door naar de site van de Feanstore.

*Retourneren via de Feanstore is op eigen risico