Verzending

De verzendopties van Nieuw Noord

Wanneer je merchandise bestelt in onze webshop moet je in het bestelproces een verzendoptie kiezen. In onze webshop bieden we standaard twee verzendopties aan voor onze merchandise. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling naar je thuis te laten versturen of om het in de Feanstore op te komen halen. Hieronder lees je meer over beide opties:

Versturen naar jouw adres

Een van de opties die we aanbieden is het verzenden van je bestelling naar je huis. We versturen het dan met PostNL naar het adres dat je bij je bestelling opgegeven hebt. Een keer per week versturen we alle bestellingen met PostNL. In de regel doen we dit op vrijdag, waardoor jouw bestelling in de meeste gevallen de maandag of dinsdag daarop zal arriveren. Voor deze optie rekenen we verzendkosten om hiermee de kosten van PostNL te kunnen dekken. Hoeveel verzendkosten je betaalt, hangt af van de grootte van je pakketje. Voor een klein pakketje dat door de brievenbus past hanteren we een tarief van € 3,30. Voor grotere pakketjes die niet in een envelop passen, hanteren we een tarief van € 7,30.

Afhalen in Feanstore

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling zelf af te halen in de Feanstore. Wij brengen het dan naar de Feanstore, waar jij het vervolgens kunt ophalen. Eens per week brengen we de producten naar de Feanstore. Zodra jouw bestelling bij de Feanstore klaarligt krijg je van ons een mailtje waarin staat dat je bestelling is afgerond. In de regel zal dit aan het eind van de week zijn. Dit mailtje sturen we naar het mailadres dat je bij je bestelling hebt opgegeven. Zorg er dus voor dat je bij je bestelling een correct mailadres opgeeft. Voor de adresgegevens en openingstijden van de Feanstore verwijzen we je door naar de website van sc Heerenveen.