20 Jaar Nieuw Noord

Op deze pagina kun je alles vinden rondom 20 jaar Nieuw Noord.

Merchandise

Gedurende het seizoen zullen we op deze pagina meer items plaatsen, hou onze socials in de gaten!

πŸ“ 𝒆𝒖𝒓𝒐 π’Œπ’π’“π’•π’Šπ’π’ˆ π’ƒπ’Šπ’‹ π’„π’π’Žπ’ƒπ’Šπ’π’‚π’•π’Šπ’† π’”π’‰π’Šπ’“π’•/π’”π’˜π’†π’‚π’•π’†π’“ 𝑴𝒆𝒕 𝒄𝒐𝒅𝒆: πŸπŸŽπ’‹π’‚π’‚π’“π’π’Šπ’†π’–π’˜π’π’π’π’“π’…

Opbrengst veiling voor OekraΓ―ne

2.876 euro, een mooie opbrengst! Met het veilen van de speciale wedstrijdshirts bij de wedstrijd tegen Heracles voor ons 20-jarig jubileum hebben we geld ingezameld voor hulp aan OekraΓ―ne. Het is duidelijk dat het shirt van doelpuntenmaker Amin Sarr het populairst was, deze heeft €320,- opgeleverd. Op een mooie tweede plaats kwam publiekslieveling Milan van Ewijk met een bedrag van €255,- euro.

Omdat supporters van Heerenveen in het verleden vaak mee hebben gedaan aan het Eurofan-toernooi in Lviv, een toernooi voor supporters uit heel Europa, hebben we contact gezocht met hen om het geld zo goed mogelijk direct lokaal te besteden. Hieruit is gekomen dat we de opbrengst doneren aan de organisatie Come Back Alive, welke zich inzet voor humanitaire hulp en niet aanvalswapens aan het leger.