Sfeeracties

De sfeeracties van Nieuw Noord

Om sc Heerenveen te ondersteunen maken wij bij wedstrijden af en toe hele mooie sfeeracties. Er gaat niks boven een sfeervolle opkomst van de spelers bij wedstrijden waar het ergens om gaat. Daarmee kunnen we de spelers van sc Heerenveen op scherp zetten en ervoor zorgen dat de sfeer er vanaf het begin af aan in zit. Vaak hebben we een mooi spandoek waar heel veel werk in zit. Ook werken we vaak met choreovellen, vlaggen en meer voorwerpen. Al onze sfeeracties worden met veel liefde en hard werk gemaakt door onze sfeercommissie.

Sfeeractie uitgelicht

In al onze sfeeracties zit vele uren aan hard werk en veel geld aan verf. Dit doen we uiteraard met liefde om de spelers van sc Heerenveen te ondersteunen. Toch zijn er een paar sfeeracties waar we bijzonder trots op zijn!

Sfeeractie bekerfinale

Driemaal is scheepsrecht

Een van onze meest bekende sfeeracties was onze mega-actie bij de gewonnen KNVB Bekerfinale van 2009. Een prachtige actie, al had het nog heel veel voeten in de aarde om de actie te maken. Al het harde werk was in elk geval niet voor niets, want sc Heerenveen wist de bekerfinale te winnen! Bij het maken van de actie liepen we tegen de nodige problemen aan.

Sfeeractie vikingschip

Het vikingschip

Een van onze eerste acties waarbij we wat groter dachten was het Vikingschip. Een heuse 3d actie bij de wedstrijd tegen FC Groningen in 2005 waarbij er een heus schip met een viking erin het Abe Lenstra Stadion kwam binnenvaren. Zo hebben we de spelers van sc Heerenveen gemotiveerd, want ze wonnen met 4-2. Het maken was echter niet makkelijk en we moesten heel creatief zijn.

Sfeeractie vikingschip

Onze grootste actie

Soms denken we groter dan ons eigen vak en ons 15-jarig jubileum was zo'n moment. Bij de wedstrijd van sc Heerenveen tegen Excelsior in 2016 vierden we onze verjaardag door de gehele noordtribune onder een gigantisch spandoek te bedekken. Ons grootste doek tot nu toe en één van de grootsten ooit gezien in Nederland. Een actie van deze omvang was moeilijk te organiseren.

Help ons sfeeracties te maken. Word lid.

In onze sfeeracties steken we veel geld, tijd, zweet en bovenal liefde. Om een zelfgemaakt doek in het Abe Lenstra Stadion te zien wapperen is nog altijd een mooi moment. Maar we kunnen dit niet alleen doen. Om de spelers van sc Heerenveen te kunnen blijven steunen met mooie acties hebben we mensen nodig die ons steunen. Alleen met de steun van onze leden kunnen we prachtige acties blijven maken. Wil jij ons helpen om de spelers van sc Heerenveen met prachtige acties te motiveren? Word dan lid van Nieuw Noord!

wordt lid van Nieuw Noord

Alle sfeeracties van Nieuw Noord

Door de jaren heen hebben we vele prachtige sfeeracties weten te maken. Van kleine acties in de begintijd, tot megagrote producties in meer recente jaren. Alle sfeeracties die we ooit gedaan hebben kun je via de links hieronder bekijken.