Activiteiten

Activiteiten voor supporters van sc Heerenveen

Voor leden van Nieuw Noord organiseren we meerdere activiteiten per seizoen. Legendarisch zijn onze pre-parties, corteo’s en bierontbijten voor wedstrijden van sc Heerenveen. Daarnaast hebben we een zaalvoetbaltoernooi, pubquizzes en nog veel meer.

Zaalvoetbaltoernooi

Eens per seizoen organiseren wij het Nieuw Noord zaalvoetbaltoernooi. Hier kun je met je vrienden tegen andere sc Heerenveen supporters strijden en zien of jij de best voetballende supporter van sc Heerenveen bent. Misschien gaan jullie aan het eind wel met de bokaal naar huis!

Pubquizzen

Gezellig met je vrienden een biertje drinken in de kroeg, terwijl je je voetbalkennis test en misschien wel voor echte prijzen meedoet. Lijkt dat je een leuk idee? Doe dan mee aan een van de Nieuw Noord pubquizzen.

Feestjes voor Heerenveen supporters

Ook rondom wedstrijden van sc Heerenveen organiseren we veel dingen. Zo hebben we meerdere bierontbijten, corteo’s en pre-parties bij Café de Skoffel. Daarnaast hebben we ook wel eens activiteiten en feestjes in het Abe Lenstra Stadion zelf.

Word lid en doe ook mee met onze activiteiten

Nieuw Noord organiseert dus meerdere keren per jaar een aantal leuke activiteiten. Deze activiteiten zijn altijd leuk en altijd goed voor een feestje. Al onze activiteiten zijn exclusief voor leden van Nieuw Noord. Wil jij volgend jaar meedoen aan alles wat we organiseren? Voor maar €17,35 ben je een heel jaar lid van Nieuw Noord!

wordt lid van Nieuw Noord