Laten we weer achter onze club gaan staan!

De afgelopen weken zal het niemand zijn ontgaan dat Cees Roozemond is benoemd tot algemeen directeur van onze club en dat hieromtrent de nodige reuring is geweest. Ook wij hebben de nodige vragen binnengekregen, veel daarvan over ons standpunt aangaande deze benoeming.

Nieuw Noord heeft een vertegenwoordiger in het stichtingsbestuur. De vertegenwoordiger van Nieuw Noord kan binnen het stichtingsbestuur autonoom handelen. Hij krijgt of vergaart de benodigde informatie om tot een goed besluit te komen. Wel wordt er waar nodig ruggespraak gehouden met het bestuur van Nieuw Noord. Als bestuur staan wij volledig achter onze vertegenwoordiger en daarmee het besluit Cees te benoemen. We begrijpen echt de twijfels rond de uitgevoerde selectieprocedure. Ons is verzekerd dat het een eerlijke en integere selectie is geweest, de kwaliteiten van onze nieuwe voorzitter voldoen aan de vooraf gestelde functie-eisen.

Laten we er als supporters van deze mooie club nu voor zorgen dat er weer rust komt rondom de club en dat er aan een duurzaam fundament voor de toekomst gebouwd kan worden.

FORZA HEERENVEEN!