Nieuwe website online

In 2007 kregen we voor het laatst een nieuwe website. Deze website heeft meer dan 10 jaar lang trouw dienstgedaan tijdens roerige periodes, zowel bij Nieuw Noord als bij onze club. 10 jaar is al een lange tijd, vooral op het gebied van online. Ontwikkelingen gaan snel op dit gebied en daarom hebben we nu een nieuwe website ontwikkeld. Een grote verandering, waarbij er een aantal dingen verbeterd zijn. Zo werkt de site nu beter op mobiele telefoons, is hij overzichtelijker en zijn alle pagina’s doorgespit om ze actueel te maken. Daarnaast is het ontwerp van de site gemoderniseerd, waardoor het er een stuk strakker uitziet.

Er staat nu een volledig up to date verhaal over wie we zijn, waar we vandaan komen en wat we allemaal doen. Ook kun je nu op deze site een overzicht van onze sfeeracties bekijken, wat we op de oude site nog niet hadden. Een andere verandering heeft te maken met onze webshop. Eerst was de webshop ondergebracht bij een extern bedrijf, maar nu zit het direct bij de site in. Dit heeft voor ons het voordeel dat we alles nu op één plaats kunnen bijhouden en niet meer twee systemen tegelijk in de lucht hoeven te houden. Voor onze leden heeft het als voordeel dat de webshop nu veel beter werkt en dat er veel makkelijker besteld kan worden.

Ook de manier om lid te worden heeft een update gehad. In onze oude webshop was het al mogelijk om lid te worden. Dit hebben we meegenomen in de nieuwe webshop, maar dan op een verbeterde manier. Je kunt nu op een gemakkelijke manier meerdere personen tegelijk lid maken, wat in de oude website niet gemakkelijk mogelijk was.

Dit is dus een grote update van onze site. Na 10 jaar een website veranderen is niet niets en we zijn dan ook benieuwd wat jullie ervan vinden. Neem snel een kijkje op onze website en laat ons weten wat je ervan vindt!