๐–๐š๐š๐ซ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐ฉ๐š๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž, ๐ฌ๐ญ๐ซ๐ข๐ฃ๐ ๐ž๐ง ๐›๐ž๐ฅ๐ž๐ฏ๐ข๐ง๐  ๐ ๐ž๐›๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง?

Dit is ongetwijfeld een vraag die bij veel van onze supporters leeft. De dramatische vertoning in Tilburg is wat ons betreft de druppel van een lange periode zonder passie, strijd en beleving op het veld. Op enkele momenten na zijn deze drie eigenschappen ver te zoeken. De wedstrijd van gisteren is allang geen incident meer te noemen en wij zijn het zat!

๐—•๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด
Een jaar geleden zijn we in de verschrikkelijke corona situatie terecht gekomen waarin we nu helaas nog steeds zitten. Geen perspectief op het bezoeken van onze liefde. Toch bleven er ruim achtduizend supporters onze club trouw. Iets met clubliefde en beleving. Deze beleving verwachten wij ook bij de staf en onze spelers die notabene dit jubileumseizoen in ons mooie shirt mogen spelen!

๐—ฃ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ
Wij zijn dus genoodzaakt om vanaf de bank onze passie en support te tonen. Helaas lijkt het alsof onze spelers en staf hun passie ook thuis op de bank hebben laten zitten. Natuurlijk begrijpen wij dat voetballen zonder publiek net zo waardeloos is. Maar uiteindelijk doe je het niet voor jezelf maar voor je trouwe supporters die thuis zitten te kijken!

๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ
‘Altijd strijd’ is ooit een tekst geweest van รฉรฉn van onze sfeeracties. Iets wat wij als supporters mogen verwachten van elke speler in ons shirt, al-tijd strijd. Alles geven voor onze club juist in deze moeilijke tijd. Ook de staf rept over de mouwen opstropen en spijkerhard knokken, maar dat zien we al veel te lang niet terug.

De trouwe supporters zullen hun seizoenkaart vermoedelijk wel verlengen, maar met de huidige instelling en prestaties vragen wij ons af wat de rest zal doen. En wat te denken van het mislopen van tonnen aan TV-gelden als het zo doorgaat? Dit is geld wat we zoals iedereen weet goed kunnen gebruiken, geld wat belangrijk is voor de toekomst van onze mooie club. We kunnen allemaal wel invullen wat de consequenties zijn van de inkomsten die je hierdoor misloopt. Wij hebben er geen enkel vertrouwen in dat dit besef leeft bij de spelers en staf.

Bovenstaande situatie heeft er voor gezorgd dat de maat vol is en wij met onze directie, trainer en aanvoerder in gesprek zullen gaan. Het is tijd om de ogen te openen en mei inoar met passie, strijd en beleving voor onze club te vechten!