Virtuele wedstrijdbeleving op 16 mei tegen Sparta

Op zondag 16 mei speelt onze trots de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Sparta Rotterdam. Vanwege alle beperkingen kan er jammer genoeg nog steeds geen publiek aanwezig bij zijn. Om die reden hebben wij ruime tijd geleden al het idee opgevat om alle seizoenkaarthouders en sponsoren toch iets terug te geven. Ze hebben dit seizoen niets of nauwelijks iets teruggekregen voor de aanschaf van een seizoenkaart. Wij willen de positieve vibe rondom onze club terug en hebben daarom het idee opgevat om samen met alle geledingen van de club een digitale wedstrijdbeleving op te zetten. Ondanks de onzekere tijden moet iedereen achter de club blijven staan. Op deze manier willen we iedereen met elkaar verbinden en trots uitdragen voor sc Heerenveen. FeanFan, de OSSH, Aktie โ€™67, de club zelf, Radio Camataru en de catering hebben hier positief op gereageerd en dit alles is op poten gezet.

Activiteiten
Zoals te lezen valt op de site van de club zal er voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd via een livestream op (onder meer) onze social media kanalen een programma te volgen zijn. Dit is speciaal voor alle seizoenkaarthouders, sponsoren en supporters opgezet. Het programma wordt live uitgezonden vanuit Sportstad Heerenveen. Rondom de wedstrijd kijk je een speciaal voor deze wedstrijd ingerichte voorbeschouwing met oude bekenden, zie je wie speler van het jaar wordt, doe je mee aan de Cammiequiz, en zie je of je met jouw Pompebledsje een prijs hebt gewonnen in de verloting. Na afloop is er een live-uitzending van Radio Camataru met de gebroeders Anker. Zij zullen onder meer terugblikken op de wedstrijd en het seizoen. Ook zullen ze natuurlijk vooruit kijken naar volgend seizoen. Tim Douwsma zal tussendoor voor de live-muziek zorgen. Daarnaast krijgen alle seizoenkaarthouders It Pompebledsje gratis thuisgestuurd.
Het is een speciale editie met speciale pagina’s, speciale gastschrijvers, speciale interviewsย en er is een speciale matchdayborrelbox te koop.

Kopen die kaarten!
Wij zijn blij met alle positieve input van alle geledingen van de club en rekenen erop dat jullie deze positieve vibe doorzetten. Op deze manier hopen we iedereen te betrekken bij de club en willen we iedereen nogmaals op het hart drukken om gewoon teย verlengen of een nieuwe seizoenkaart te kopen. Wij als supporters zijn de levensader van de club! Steun ons daarom en word ook lid van Nieuw Noord!

๐—ก๐—ฒ๐˜ ๐—ณ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ, ๐—ธ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ป!