Ons nieuwe supportershome

 

In de winterstop zijn wij samen met de club bezig geweest met een heel gaaf project: de verbouwing van de omloop op Noord! We gaan ervoor zorgen dat het echt onze eigen plek in het stadion gaat worden. We willen dit niet helemaal in ons eentje doen, maar gaan jullie ook de kans geven om je steentje bij te dragen aan dit gave project. We gaan nog niet helemaal verklappen hoe het eruit komt te zien, maar dat kun je bij de thuiswedstrijd tegen AZ op 27 januari zelf komen bekijken!

Het openingsprogramma

Na een maand hard werken komt de dag van de opening dichterbij. Op 27 januari 2019 is het eindelijk zover! Dan zal rondom de thuiswedstrijd tegen AZ ons nieuwe supportershome op de omloop worden geopend. Het blijft echter niet alleen bij het doorknippen van een lintje, we hebben een heel programma georganiseerd. Ben jij erbij?

Bekijk het programma

Veel mooie naamsuggesties

We wilden jullie graag de kans geven om ook een steentje bij te dragen. Daarom wilden we graag van jullie horen wat jullie nou een hele mooie naam vonden voor onze omloop. Jullie stelden ons absoluut niet teleur, we hebben een aantal mooie suggesties van jullie ontvangen! We hebben inmiddels een hele mooie naam gekozen. De naam blijft nog even geheim, maar zal binnenkort worden onthuld!

Amateursjaals gezocht

Een mooi supportershome verdient het om mooi versierd te worden. Hierom willen we ons nieuwe home graag versieren met sjaaltjes van allerlei amateurverenigingen uit het noorden van Nederland. Ons doel is om uiteindelijk de hele regio in ons home vertegenwoordigd te hebben, zodat we echt kunnen zeggen dat het hele noorden achter sc Heerenveen staat. We hebben er al veel mogen ontvangen, maar willen er graag nog meer hebben. Hangt jouw voetbalvereniging er al tussen?

Bekijk de lijst