Nij Noard: Ons supportershome

In de winterstop zijn wij samen met de club bezig geweest met een heel gaaf project: de verbouwing van de omloop op Noord! We hebben ervoor gezorgd dat het echt onze eigen plek in het stadion is geworden. Uiteraard hebben we dit niet helemaal alleen gedaan. Zo zijn er meerdere sponsoren die een bijdrage hebben geleverd. 

Samen de naam bedacht

We wilden jullie graag de kans geven om ook een steentje bij te dragen. Daarom wilden we graag van jullie horen wat jullie nou een hele mooie naam vonden voor onze omloop. Jullie stelden ons absoluut niet teleur, we hebben een aantal mooie suggesties van jullie ontvangen! Samen met jullie zijn we uiteindelijk gekomen tot ‘Nij Noard’, om aan te geven dat het hier om een frisse start van onze Noordtribune gaat.

Amateursjaals gezocht

Een mooi supportershome verdient het om mooi versierd te worden. Hierom willen we ons nieuwe home graag versieren met sjaaltjes van allerlei amateurverenigingen uit het noorden van Nederland. Ons doel is om uiteindelijk de hele regio in ons home vertegenwoordigd te hebben, zodat we echt kunnen zeggen dat het hele noorden achter sc Heerenveen staat. We hebben er al veel mogen ontvangen, maar willen er graag nog meer hebben. Hangt jouw voetbalvereniging er al tussen?

Bekijk de lijst

Onze sponsoren

We hebben een heel mooi supportershome neer weten te zetten. Dit hadden we echter nooit alleen kunnen doen en daarom willen wij de volgende bedrijven even bedanken voor hun ondersteuning en hulp. Zonder hen hadden we het nooit kunnen doen.