Oproep! Steek de spelers een hart onder de riem

De winterstop is voorbij en dus moeten we weer aan de bak. We beginnen meteen met een zware klus, namelijk een dubbelluik in Amsterdam tegen Ajax. We beginnen zondag met een competitiewedstrijd en volgende week donderdag spelen we de kwartfinale van de beker. Ondanks de zware loting en het late doordeweekse tijdstip is nu al bekend dat we een prima gevuld uitvak zullen hebben bij de bekerwedstrijd. Vanochtend stond de teller op rond de 250 supporters en de verwachting is dat daar nog wel wat bij zal komen.

Zoals gezegd is dit een zware loting en dus kunnen de spelers alle steun gebruiken. Eens te meer omdat het hier gaat om de kwartfinale van de beker, het is dus niet zomaar een wedstrijd. Daarom willen wij alle supporters graag oproepen om de spelers voor vertrek naar Amsterdam een hart onder de riem te steken. De spelersbus vertrekt rond 16:00 bij het Abe Lenstra Stadion. Wij willen een oproep plaatsen aan alle supporters om rond die tijd bij het Abe Lenstra Stadion te staan. Zo kunnen we de spelers vooraf een steuntje in de rug geven!

Wil je ook nog mee naar Amsterdam? Dan kun je nog tot aanstaande woensdagochtend 9:00 een kaartje bestellen voor het uitvak. Dit kun je doen op de website van sc Heerenveen. Laten we het uitvak zo vol mogelijk maken met zijn allen!