Op naar een nieuw seizoen

We zijn weer los. De eerste training van het seizoen 2018/19 is geweest en dus kunnen we weer vooruitblikken op een nieuw seizoen, In de voorbereiding zijn er uiteraard weer de nodige oefenwedstrijden en de allereerste wedstrijd die er om gaat is op 11 augustus in Zwolle tegen PEC. Het volledige wedstrijdschema kun je vinden op de site van sc Heerenveen.

Een week na de eerste wedstrijd tegen Zwolle spelen we de eerste thuiswedstrijd. Op zondag 19 augustus om 16:45 spelen we in ons eigen Abe Lenstra Stadion tegen Vitesse. Er zijn nog seizoenskaarten beschikbaar voor Noord, waaronder op het moment dat we dit artikel schrijven zelfs nog een handjevol in het stavak. Een plek kost omgerekend minder dan 12 euro per wedstrijd, dat is bijna 50% korting wanneer je het vergelijkt met een enkel wedstrijdkaartje. Clubliefde mag wat kosten, maar het hoeft natuurlijk ook niet duurder te zijn dan noodzakelijk. Zo’n prijsverlaging is dan natuurlijk best lekker.

Wees er dus snel bij en dan ben jij volgend seizoen verzekerd van een plaats in het stavak. Wees er wel snel bij, er zijn niet veel seizoenskaarten meer over! Daarnaast kun je ook nog eens voor minder dan 1 euro per wedstrijd een heel seizoen lid zijn van Nieuw Noord! Voor minder dan 13 euro per wedstrijd kun je dus een heel jaar lang als Nieuw Noord lid erbij zijn!

Een seizoenskaart kopen kan hier.

Lid worden van Nieuw Noord kan hier