๐—จ๐—ฝ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—บ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ‘๐—ฆ๐˜‚๐—ฝ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป’

Wij hebben van onze leden veel reacties en vragen ontvangen op ons vorige statement. Kijkend naar de beelden uit andere stadions, snappen wij dit heel goed. Daarom heeft een afvaardiging van het bestuur afgelopen donderdag gesproken met de directie van sc Heerenveen. Op basis van dit gesprek en het gevoel wat bij het merendeel van onze leden leeft hebben wij overwogen om ons statement aan te passen.

De club is de afgelopen dagen druk bezig geweest om het vak gereed te maken voor morgen. Echter vanwege de laatste berichten vanuit Den Haag ziet de situatie er weer totaal anders uit. Er is ons verzocht om in onze reactie expliciet op te roepen om te gaan zitten. Zoals wij in ons vorig statement hebben aangegeven is dit niet de manier hoe wij voetbal beleven. Wij zullen daarom niet afwijken van onze eerdere standpunten.

Voor de gene die morgen wel naar de wedstrijd gaan heeft de club zojuist een bericht geplaatst op de website.