Samen foar ûs club

Dertien wedstrijden, veertien punten. Zes thuiswedstrijden zonder zege. Het zijn geen cijfers waarvan je supportershart sneller gaat kloppen.

De supporters zijn kritisch. Het fluitconcert heb je al een paar keer gehoord. Of het terecht is of niet doet er niet toe. Je stapt niet met veel vertrouwen het veld op. Juist nu hebben de spelers, onze jongens, onze steun hard nodig.

Wij hebben geen rijke Rus, geen Frans van Seumeren. Wij doen het op eigen kracht en hebben Michel Vlap, Kik Pierie en andere zelfopgeleide talenten. Wij hebben ons eigen gezicht, al 98 jaar.

In onze lange geschiedenis hebben we veel hoogte- en dieptepunten gekend. Wij hebben er jarenlang niet toe gedaan, anoniem meegedraaid, er een zooitje van gemaakt, gehoopt, gesmacht, maar wij zij zijn altijd teruggekomen, met roemruchte wedstrijden en prachtige talenten. En bovenal: met elkaar.

Talenten verdienen een kritische benadering, ten teken dat zij ertoe doen, maar ook vertrouwen, Zij mogen op hun bek gaan om weer op te staan. Te beginnen vandaag, met onze steun.

We hâlde fan ûs club!!!!!!!!