• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

Praktische informatie bootreis Groningen

Hieronder vind je de praktische informatie voor de bootreis naar Groningen op 15-10-2016. Lees onderstaande informatie goed door, zodat je precies weet wat er zaterdag gaat gebeuren:


Vertrek en busreis
Om 14:00 vertrekken we vanaf de Opslach in Heerenveen, ter hoogte van Autocentrum van der Veen. Dit is op 5 minuten lopen vanaf café de Skoffel, zie onderstaande afbeelding voor de precieze looproute. Wij raden iedereen aan om rond 13:45 aanwezig te zijn op de opstapplaats. Opstappen is ook mogelijk op de volgende plaatsen:
* 13:00: Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
* 13:15: Hotel de Piramide in Surhuisterveen
* 13:25: Parkeerterrein Hotel van der Valk in Drachten


In de bus krijg je je omwisselbiljet. Deze zal later op de dag door de stewards worden gecontroleerd en omgewisseld. Zowel de heenreis, wanneer we naar de boot worden gebracht, als de terugreis houdt iedereen dezelfde bus. Het laatste stuk van de reis naar het Noordlease Stadion zullen we weer per bus afleggen.


Na afloop zal 1 van de bussen de mensen die in Drachten, Surhuisterveen of Buitenpost zijn opgestapt weer terugbrengen. Zorg bij terugkomst in Heerenveen dat je hiervoor in de juiste bus plaatsneemt. Dit zal bij terugkomst in Heerenveen worden gecommuniceerd.


Bootreis
Op de boot is geen mogelijkheid aanwezig om te betalen met je pinpas. De betaling gebeurt met consumptiemunten van 2 euro per stuk. Deze consumptiemunten zijn voor eigen rekening en kunnen aan boord worden aangeschaft.


Voorwaarden
Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:


* Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen aan boord. In de bus mag dit wel.
* Het gebruik van drugs is verboden
* Het is niet toegestaan om aan boord vuurwerk af te steken
* Bij wangedrag en/of vernieling wordt men van boord gezet. Eventuele schade zal worden verhaald op de daders


Looproute Skoffel - Opstapplaats
Looproute Skoffel Opstapplaats


We wensen iedereen een fantastische en sfeervolle dag toe. Hopelijk zal onze massale aanwezigheid meehelpen om de 3 punten mee terug naar Friesland te nemen!


Met sportieve groet,
Bestuur Nieuw Noord

Busreis uitwedstrijd FC Eindhoven (Beker)

flyer Eindhoven nieuw noord busreis


Op donderdag 27 oktober mag onze trots voor de KNVB beker aantreden tegen FC Eindhoven. Wij laten voor onze leden weer een bus rijden naar het zuiden! Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Vul dan dit formulier in en volg de aanwijzingen die erop staan. Je kunt opstappen in Buitenpost, Surhuisterveen, bij het Abe Lenstra Stadion, Café de Skoffel, Station Heerenveen en Steenwijk. De bus zal 16:00 vertrekken bij het Abe Lenstra Stadion.


Voor maar 17,50 heb je een kaartje voor de wedstrijd en vervoer naar Eindhoven. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje op http://www.nieuwnoord.org/webshop!

Met de boot naar Groningen!

flyer uitwedstrijd groningen nieuw noord


Op zaterdag 15 oktober speelt sc Heerenveen de noordelijke derby tegen onze oosterburen. Nieuw Noord pakt uit en organiseert voor haar leden deze wedstrijd een unieke bootreis! Samen met een DJ aan boord en ruim 200 supporters hopen we er een legendarische reis van te maken. Voor €47,50 ben je verzekerd van een fantastische bootreis, een wedstrijdkaartje en busvervoer terug naar Friesland.


Om 14:00 zal er vanuit Heerenveen vertrokken worden waarna we met de boot naar Groningen zullen vertrekken, waar om 20:45 de wedstrijd wordt gespeeld. Opstappen in Buitenpost, Surhuisterveen en Drachten is ook mogelijk. Mocht je hier willen opstappen kun je dit bij ‘opmerkingen’ vermelden. De terugreis zullen wij weer met bussen terug naar Heerenveen worden gebracht. Zowel de heenreis, wanneer we naar de boot worden gebracht, als de terugreis houdt iedereen dezelfde bus


De bootreis is exclusief voor Nieuw Noord leden en vanzelfsprekend is uitregistratie verplicht. Niet lid maar toch mee? Vul dan eerst het aanmeldformulier in. Verder zijn er een aantal regels waar wij ons aan boord aan dienen te houden:

  • Geen eigen consumpties mee aan boord
  • Het gebruik van drugs is verboden
  • Aan boord mag geen vuurwerk worden afgestoken
  • Bij wangedrag en/of vernieling wordt men van boord gezet. Eventuele schade wordt verhaald op de dadersKaarten kunnen nu besteld worden in de webwinkel: http://www.nieuwnoord.org/webshop


Let wel! De wedstrijd kan nog verplaatst worden naar 19:45. In dit geval zullen wij een uur eerder, dus om 13:00, vertrekken.


Met sportieve groet,
Bestuur Nieuw Noord

Nieuwe merchandise!

nieuwe merchandise in webshop


Er is weer nieuwe merchandise te koop in de webshop van Nieuw Noord! Neem nu snel een kijkje op: http://www.nieuwnoord.org/webshop!

Matchday

Matchday! Nog een paar uren en onze trots zal aantreden voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Voor het eerst zullen we in een officiële wedstrijd van het XL staanvak kunnen genieten.  Staan aan het veld in een competitiewedstijd is eindelijk weer mogelijk. Hiervoor geldt echter wel: vol = vol. Dus wil je vooraan staan, kom op tijd! Uiteraard zullen we de uitbreiding van het staanvak op een Nieuw Noord manier inluiden. Hopelijk geeft dit de stimulans om vanavond de drie punten binnen te halen.

Busreis Nijmegen met kroegbezoek

De eerste Nieuw Noord busreis van het jubileumjaar 2016 is een feit! Dit keer is Nijmegen de bestemming, waar onze trots het op zal nemen tegen NEC. Voor maar 20 euro heb je als lid zowel een kaartje voor de bus als voor de wedstrijd!

De bus zal zaterdag 20 augustus om 15:00 vertrekken vanaf het NS-station Heerenveen. Ook kun je om 14:45 opstappen bij Café de Skoffel. Je kunt ook opstappen in Buitenpost, Drachten, Surhuisterveen en Steenwijk. Onderweg zal er een tussenstop worden gemaakt, waarbij je de mogelijkheid hebt om een kroeg te bezoeken! 

Voor maar 20 euro kun je erbij zijn! Koop dus nu je ticket in onze webshop en verzeker jezelf van een plaats: http://www.nieuwnoord.org/webshop

Pagina 1 van 85  1 2 3 >  Last ›