• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

Nieuw Noord zomercup

Gisteren werd de tweede Nieuw Noord zomercup gespeeld voorafgaande aan de eerste training van het seizoen. Dit vond plaats in Langezwaag.
De vrijwilligers van de plaatselijke voetbalvereniging hebben ervoor gezorgd dat er een prachtig veld klaarlag. Niets kon dit prachtige toernooi nog in de weg staan.

Het toernooi werd geopend met de finale van de vorige editie, OSSH/Personeel Heerenveen nam het op tegen de Cross-Side. De Cross-Side won dit duel.
Gaandeweg het toernooi lieten bijna alle teams de nodige punten liggen. De uitzondering was het team van Langezwaag.
na drie overwinningen en een gelijkspel hebben deze hun naam op de wisselbeker verdiend.
Na afloop van de wedstrijden werd er gestreden om de penalty bokaal. Hierin won de Cross-Side in de finale van Nieuw Noord.


Wij willen de vrijwilligers van Langezwaag nogmaals bedenken voor jullie inzet!

Eerste training en Nieuw Noord Zomercup

Eerste training sc Heerenveen langezwaag met Nieuw Noord Zomercup


Zaterdag 18 juni is het weer zover en begint onze club aan de eerste training van het nieuwe seizoen! Voorafgaand aan de training organiseren wij de Nieuw Noord Zomercup, een voetbaltoernooi waarin supporters van sc Heerenveen strijden om de felbegeerde beker! Iedereen is welkom, dus kom op 18 juni naar Sportpark ‘t Paradyske in Langezwaag!


De Nieuw Noord Zomercup begint om 10:30 en om 14:00 begint de training van sc Heerenveen. Locatie is Sportpark ‘t Paradyske in Langezwaag.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2015/2016

Beste Nieuw Noorder,


Hierbij nodigen wij jou uit voor de Algemene Ledenvergadering seizoen 2015-2016. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 1 juli 2016.


Locatie: Café de Stunt, Nieuwstraat 3 Heerenveen
Aanvang ALV: 20.00uur – 21.00uur


Voorlopige agenda:

1. Opening.
2. Vaststellen definitieve agenda.
3. Mededelingen en ingekomen stukken.
4. Goedkeuring notulen ALV 2014-2015.
5. Terugblik seizoen 2015-2016.
6. Jaarverslag boekhouding 2015-2016, verslag kascommissie.
7. Aanpassing statuten
8. Samenstelling bestuur 2016-2017.
9. Vooruitblik 2016-2017;
10. Rondvraag;
11. Afsluiting;


Wij rekenen op jouw aanwezigheid. Wil je agendapunten toevoegen, deze kun je mailen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Afmelden kan ook via .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Wij hopen jullie deze avond te zien!


Met sportieve groet,

Bestuur Nieuw Noord.

Bestuur Nieuw Noord zoekt versterking

Voor het komende seizoen is het bestuur van Nieuw Noord opzoek naar versterkingen. Concreet zijn we opzoek naar een persoon die onze communicatie naar een hoger plan kan tillen en iemand voor het organiseren van activiteiten.


Communicatie
Op gebied van communicatie zijn we op zoek naar iemand die snel is met de pen. Voor het schrijven van stukken en statements. Die tevens onze social media kanalen en de website kan bijhouden.


Activiteiten
De laatste jaren zijn het aantal activiteiten van Nieuw Noord toegenomen. Denk hierbij aan busreizen, zaalvoetbaltoernooien en darttoernooien. We zijn opzoek naar iemand die het leuk vindt activiteiten te organiseren.


Lijkt het je leuk om Nieuw Noord te ondersteunen op één van bovenstaande gebieden? Stuur dan een mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Eventuele vragen kun je ook via het genoemd adres versturen. 

Koop nu je seizoenkaart voor het staanvak!

Het seizoen zit er na vorige week zondag op en laten we eerlijk zijn we hebben niet kunnen genieten van een nieuw legendarisch moment. Voor komend seizoen kunnen we al wel genieten van een nieuw legendarisch moment:  Het staanvak wordt uitgebreid tot naar het veld toe.


Jij kunt onderdeel uitmaken van dit moment door je seizoenkaart te verlengen of een nieuwe seizoenkaart te kopen dit kan door op onderstaande banner te klikken. Zodat we samen onze helden op het veld naar nieuwe legandarische momenten kunnen aanmoedigen. Kun of wil je niet meer de hele wedstrijd staan maar wil je nog wel in buurt van het staanvak zitten. Bekijk dan naar de beschikbare zitplaatsen naast het staanvak.


Koop of verleng je seizoenkaart

Foppe sjaal hartstikkene groot succes.

Door de grotere vraag naar de Foppe sjaal dan wij hadden ingeschat. Was de sjaal snel uitverkocht.


Om toch alle supporters nog een kans te bieden om aan een sjaal te komen. Hebben we besloten een 2e serie te laten maken.


Deze serie is vanaf nu exclusief in onze webshop te verkrijgen. Vanwege de verzendkosten bedragen de kosten van de sjaal nu €13


De sjaal is tot zondagavond 20.00 uur (08-05-2016) te bestellen, de levertijd zal erna ruim 3 weken bedragen.


http://www.nieuwnoord.org/webshop

Pagina 1 van 83  1 2 3 >  Last ›