Nieuw Noord Stickeractie

Al vele jaren verkopen wij Nieuw Noord stickers aan Heerenveensupporters, stickerverzamelaars en anderen. Regelmatig zien we ze terugkomen in het openbare straatbeeld. Niet alleen in Friesland, maar ook ver daarbuiten zien we vele lantaarnpalen, muren, billboards, kroegen en andere plekken waarop een Nieuw Noord sticker pronkt. Daarom zijn wij benieuwd op wat voor mooie en bijzondere plekken onze stickers zoal terechtkomen.

Daarom hebben we een stickeractie op ons Instagram profiel in het leven geroepen. Elke maand kun je een gratis pakje stickers en een mention op ons Instagram account winnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een foto op je Insta profiel te plaatsen met daarin een Nieuw Noord sticker op een leuke, interessante of bijzondere plek. Vergeet niet de hashtag #nnstickeractie erbij te plaatsen.

Voorwaarden

  • De actie vindt elke maand plaats. De actie begint op de eerste dag van de maand en eindigt op de laatste dag van de maand. De winnaar van de actie wordt op de eerste dag van de volgende maand bekendgemaakt op ons Instagram profiel.
  • De winnaar moet de foto op zijn of haar eigen Instagram profiel hebben gepost met daarbij de hashtag #nnstickeractie
  • De winnende foto moet een officiële Nieuw Noord sticker bevatten. Met officieel wordt bedoeld dat het een sticker moet zijn die in de door Nieuw Noord zelf is ontworpen en verkocht. Dit hoeft niet per sé van de nieuwste set te zijn. Ook oudere sets doen mee.
  • De winnaar mag in het lopende seizoen nog niet eerder wat van Nieuw Noord hebben gewonnen. Het seizoen eindigt hierbij aan het begin van juni. De winnaar van de actie in de eerste drie maanden van het seizoen mag het seizoen daarvoor ook nog niet wat hebben gewonnen.