Nieuwsflits februari 2021

Nieuw Noord nieuwsflits – februari 2021

PSV-thuis

Op 27 november 2020 was het precies 100 jaar geleden dat Abe Lenstra werd geboren, een mooie gelegenheid om hierbij stil te staan in het 100 jarig jubileumseizoen van onze trots!

Voor ons als commissie is dit een hoogtepunt uit het lopende seizoen, precies een week voor de wedstrijd tegen PSV zijn we begonnen met het schetsen van het doek, het doek is vervolgens in 4 avonden geschilderd. Vanwege de corona maatregelen kon dit nog slechts met 4 personen gebeuren, dus onze vrijwilligers hebben erg veel werk verzet!

Op zaterdag is het doek gespannen over het vak en zijn de balustradedoeken gemaakt om het geheel af te maken.

Een eindresultaat om trots op te zijn en natuurlijk willen we daarvoor de vrijwilligers weer bedanken! Zonder jullie was dit niet gelukt!

Feyenoord thuis (beker)

Frysk bloed tsjoch op! En wat een wedstrijd! Voor deze wedstrijd hadden we een doek van 35 bij 3 meter gemaakt.  Dit doek zou eigenlijk vorig seizoen al gebruikt worden, maar doordat de competitie stil werd gelegd lag dit mooie doek nog op de plank.

Een verdere uitleg is wat ons betreft niet meer nodig, kijk naar de foto en geniet nogmaals!

Reactie op #ikbindrby

Jullie hebben er ongetwijfeld over gehoord, de #ikbindrby actie van een tweetal supporters van sc Heerenveen. Zij willen voor de halve finale tegen Ajax zoveel mogelijk virtuele kaarten verkopen. Her en der zagen we vragen waarom Nieuw Noord dit niet publiekelijk steunt. Uiteraard steunen wij elk initiatief dat de club geld oplevert. We hopen dan ook dat elke supporter van onze mooie club zoveel mogelijk kaarten koopt.  Ook jullie, als leden van Nieuw Noord natuurlijk. We hebben er echter voor gekozen om deze actie niet publiekelijk naar buiten te brengen. Dit heeft een aantal redenen:

  • Achter de schermen zijn wij al eventjes bezig om met alle geledingen van de club een bredere ‘virtuele wedstrijd’ op te zetten. Helaas kost dit veel tijd en het zou niet lukken om dit voor de halve finale te regelen. De huidige #ikbindrby actie bijt deze actie niet, maar we doen het liever in één keer goed en origineel, om zoveel mogelijk geld op te halen voor de club. Wij houden jullie hierover op de hoogte!
  • Daarnaast kregen wij het bericht voor de #ikbindrby actie kort voor de wedstrijd tegen FC Groningen, waarin wij de doeken in het uitvak hingen omdat Groningen hoog van de toren blies dat ze ons stadion wel even online zouden uitverkopen. Dit is ze, zoals bekend, niet gelukt en daar zijn we op een ludieke manier op ingesprongen. Om dan een dag later zelf met een gekopieerde actie (hoewel Groningen het natuurlijk ook gewoon gekopieerd heeft van Telstar en Dynamo Dresden) te komen vonden wij niet gepast.

Verleng nu je seizoenkaart en steun onze trots!

Tijdens het regulier overleg tussen de club en het bestuur van Nieuw Noord heeft de club aangeven dat er vanuit de club een werkgroep is gestart met de campagne voor het verlengen van je seizoenkaart. De eerste mail hebben jullie al ontvangen. De club zal vast met mooie acties komen, maar mocht je financiële situatie het toelaten, verleng dan nu je kaart en steun onze trots! Wij steunen de club onvoorwaardelijk! Wij zijn Nieuw Noord!

Verleng nu je kaart

20 jaar Nieuw Noord

Op 12 december 2021 bestaan we 20 jaar;  Nieuw Noord 20 jaar! Dit gaan we hoe dan ook vieren. Op de achtergrond zijn we al druk bezig met de voorbereidingen. De stof is besteld en op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de ontwerpen. Naast de sfeeractie zijn we ook in een vergevorderd stadium met de jubileum-merchandise en zijn we de mogelijkheden voor activiteiten aan het inventariseren. Dus hou onze social media in de gaten voor het laatste nieuws.

Disclaimer

De Nieuw Noord Nieuwsflits is een exclusieve service naar onze leden. De Nieuwsflits is daarom ook niet publiekelijk zichtbaar, maar wordt alleen met onze leden gedeeld. Het is niet toegestaan om berichten, of delen daarvan, elders te publiceren zonder hier voorafgaand toestemming voor te hebben gekregen van het Nieuw Noord bestuur