Nieuw Noord bus naar NEC

Na een afwezigheid van bijna twee jaar staat er weer een Nieuw Noord busreis* op de planning! Deze keer volgen we onze trots naar NEC.

De kaartverkoop voor deze busreis begint vrijdag 15 oktober om 09:00 uur.

De busreis is uitsluitend voor leden van NN! Niet lid = niet mee!

Opstapplaatsen en vertrektijden:

De bus stopt op de hieronder aangegeven plekken en tijden. Deze tijden zijn indicaties, het kan voorkomen dat de bus een paar minuten eerder of later is. We raden aan om tenminste 5 minuten van te voren bij de opstapplaats aanwezig te zijn. Mocht er nog een wijziging in de tijden worden aangebracht, dan zijn de vertrektijden op onze website de meest recente. We raden je dus ook aan om onze website in de gaten te houden.

14:15 Buitenpost: Garage Veenstra Reizen (Google maps)
14:20 Surhuisterveen: De piramide (Google maps)
14:30 Drachten: Bushalte voor de Fietsbrug (Google maps)
14:50 Heerenveen: Bushalte Abe Lenstra Boulevard (Google maps)
15:00 Heerenveen: Café de Skoffel (Google maps)

De hierboven genoemde tijden zijn indicaties. Vanwege omstandigheden kan het zijn dat de bus enkele minuten eerder of later is. We raden aan om altijd tenminste 5 minuten van te voren bij de opstapplaats te staan.

Lidmaatschap verplicht

Om met onze busreizen mee te gaan moet je lid zijn van Nieuw Noord. Ben je nog geen lid, of heb je een kaartje besteld voor iemand die nog geen lid is? Geen nood, lid worden kost maar 16 euro per seizoen en kan heel makkelijk in onze webshop.

Uitregistratie

Om toegang tot het stadion te krijgen moet je in het bezit zijn van een geldige uitregistratie. Meer info hierover kun je vinden op de site van sc Heerenveen. Daar kun je ook controleren of je een uitregistratie hebt.

*Mondkapje verplicht confrom de geldende coronaregels is het verplicht om een mondkapje te dragen tijdens de busreis. Dit is op eigen risico.