• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

Nieuw Noord paraplu’s

Sinds vandaag zijn er paraplu's te koop in onze webshop http://www.nieuwnoord.org/webshop Het is een opvouwbare polyester paraplu met NN-logo en met 8 panelen (blauw wit), plastic handvat met polskoord, metalen steel en baleinen, klittenband sluiting, in een hoes. De paraplu kost 10 euro. A.s. zaterdag verkopen wij de paraplu's ook bij onze stand.

Nieuw Noord paraplu

Naast paraplu's zijn er ook nog polo's, hooded sweaters, t-shirts, autosjaals te koop. Helaas zijn de stickers momenteel uitverkocht.

Doldwaze stickerdagen!

Ja je leest het goed! Het zijn de doldwaze stickerdagen bij Nieuw Noord. Een set stickers voor slechts 4 euro! Neem die stickers mee op vakantie!

Naast de stickers hebben we nog de volgende acties in onze webshop!
Actie 1: Boven de 20 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
Actie 2: Retrojack nu slechts 25 euro!

Als klap op de vuurpijl: personen die t/m 15 mei voor meer dan €20,- bestellen in onze shop, maken kans op het witte awaydays t-shirt van Football Culture!

Ga naar ONZE SHOP en bestel!

Overal waar we gaan, hoor je onze naam!


Vanaf nu te koop via onze webshop en morgen vanaf 17:45 voor sc Heerenveen - NEC bij ons verkoopstand op de omloop van de Noordtribune.

Nieuwe sjaal

Een aantal weken geleden melden we dat we een nieuwe sjaal te koop hadden. Deze is alweer uitverkocht! Daarom presenteren we vol trots weer een nieuwe sjaal. Lekker voor de koude winter en onmisbaar tijdens de wedstrijden van sc Heerenveen. Je kunt hem bestellen via onze webshop.

image

Let op! Het gaat om 1 sjaal. Op de foto zie je de voor- en achterkant.

Nieuw!

Met de nieuwe Nieuw Noord sjaal en muts de winter door! Vanaf vandaag te koop in onze webshop.
image

Nieuwe stickers in het assortiment

Nieuw Noord heeft nieuwe stickers aan haar assortiment toegevoegd.

image

Zie webshop

Pagina 1 van 5  1 2 3 >  Last ›