• Social Media:
 • Twitter
 • Facebook
 • Youtube
 • Nieuw Noord RSS
 • E-Mail

Nieuw Noord Zaalvoetbaltoernooi!
Op 30 december organiseren we weer het Nieuw Noord Zaalvoetbaltoernooi! Dit keer trappen we vanaf 19:00 af in Sportstad Heerenveen. Meedoen? Schrijf je dan nu in via onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201806.html

N.B.: Van elk team moet tenminste 80% van de spelers lid zijn van Nieuw Noord!

Aanvullende info Willem II uit
Wij hebben nog 25 kaarten over voor de busreis naar Willem II. Wees er snel bij en koop je kaart in onze webshop: http://www.nieuwnoord.org/webshop. Heb je al een kaart gekocht voor EV en wil je deze omzetten naar een kaart voor onze busreis? Lees dan hieronder verder!


Heerenveen kan over 2 weken rekenen op een vol uitvak tegen Willem 2. Een bewijs dat sc Heerenveen leeft! Wij kunnen ons echter voorstellen dat er Nieuw Noord leden zijn die verrast zijn door het snelle uitverkopen van deze wedstrijd. Hierdoor kan het zijn dat je geen kaart hebt kunnen bemachtigen. Of dat jij wel een EV kaart hebt, maar je vrienden niet. Mocht dit laatste voor jou van toepassing zijn, dan heb je geluk.


Wij hebben we met de club kunnen regelen dat je kaart kan worden omgezet. Doe dit wel snel, de deadline hiervoor is aanstaande zondag 15 oktober om 22:00. Wil jij je EV kaart omzetten naar een NN buskaart? Koop dan een ticket via onze webshop. Stuur vervolgens een mail met je gegevens naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Wij zorgen dat je het geld van je EV ticket in de bus terug krijgt.

Oproep Ajax thuis
Morgen staat de wedstrijd tegen Ajax op het programma. Een wedstrijd waarbij de emoties hoog kunnen oplopen. Nieuw Noord is opgericht om de club positief te steunen. Ludiek en vol achter onze ploeg. Come on you boys in white and blue!


Wij zijn Heerenveen: creatief, cynisch en met humor.

Busreis Willem II KNVB Beker
Op woensdag 25 oktober spelen we uit voor de KNVB Beker tegen Willem II en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Tilburg! Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Vul dan dit formulier in en volg de aanwijzingen die erop staan. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

 • Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
 • De Piramide in Surhuisterveen
 • Hotel van der Valk in Drachten
 • Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen(Bij de Rabobank bij het Abe Lenstra Stadion)
 • Café de Skoffel in HeerenveenVoor maar 12,50 heb je een kaartje voor de wedstrijd en vervoer naar Tilburg. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje in onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201803.htmlN.B: Anderhalve week eerder, op 14 oktober, organiseren we ook een busreis naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Wil je hier ook heen? Koop dan hier je kaartje: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201802.html
Meer info: http://www.nieuwnoord.org/portal/index.php/nieuwnoord/busreis_utrecht

Busreis Utrecht
Op zaterdag 14 oktober spelen we uit tegen FC Utrecht en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Utrecht! Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Vul dan dit formulier in en volg de aanwijzingen die erop staan. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

 • Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
 • De Piramide in Surhuisterveen
 • Hotel van der Valk in Drachten
 • Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen(Bij de Rabobank bij het Abe Lenstra Stadion)
 • Café de Skoffel in HeerenveenVoor maar 20 euro heb je een kaartje voor de wedstrijd en vervoer naar Utrecht. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje in onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201802.htmlN.B: Anderhalve week later, op 25 oktober, organiseren we ook een busreis naar de KNVB Bekerwedstrijd tegen Willem II. Wil je hier ook heen? Koop dan hier je kaartje: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201803.html
Meer info: http://www.nieuwnoord.org/portal/index.php/nieuwnoord/busreis_willem_ii_away

Busreis Excelsior geannuleerd

Vanwege een gebrek aan belangstelling is de busreis naar Excelsior geannuleerd. Met degenen die al een kaartje hebben gekocht wordt zo snel mogelijkheid contact opgenomen om het geld terug te storten.

Pagina 1 van 90  1 2 3 >  Last ›