• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

Come on you boys!

Hoe onmogelijk het ook lijkt, we zijn nog in de race voor Europees voetbal. En met onze steun is niets onmogelijk. Normaal gesproken zijn 5 overwinningen genoeg om de play-offs te halen. En we krijgen nog 6 thuiswedstrijden! Vanavond speelt onze trots tegen Excelsior. De dag en tijdstip zijn top. Laten we daarom vanavond vol achter onze jongen staan en de eerste overwinning van de reeks binnen halen!

Statement omtrent toekomst Jurgen Streppel
De laatste weken merken wij een groeiende onvrede bij onze achterban. Deze negatieve sfeer heeft een onmiskenbaar effect op de sfeer in het stadion. Een groot deel van deze onvrede heeft te maken met de prestaties en het functioneren van de trainer, Jurgen Streppel. Hoewel Nieuw Noord zich primair richt op het verbeteren van de sfeer in het stadion, willen wij met dit statement het geluid van de achterban laten horen.Wij zien een aantal oorzaken voor de huidige negatieve sfeer. Ten eerste zijn er de prestaties onder Jurgen Streppel. Wij weten dat Heerenveen een opleidingsclub wil zijn, wat nou eenmaal soms samengaat met wisselvallige prestaties. Ook zijn we ons ervan bewust dat de gloriejaren al een tijdje achter ons liggen. Toch vinden we de huidige prestaties Heerenveen-onwaardig. Zo was het kalenderjaar 2017 het slechtste jaar ooit sinds we in de Eredivisie spelen(Bron). Wanneer we van geluk moeten spreken dat de ranglijst niet over een kalenderjaar wordt bepaald gaat er toch iets mis. Daarnaast is er de communicatie, zowel met de achterban als omtrent de eigen keuzes. Zo worden er elke wedstrijd talloze wisselingen doorgevoerd in de opstelling, waarvan niemand iets begrijpt. Wanneer erop wordt gewezen dat de supporters het niet meer snappen, is de reactie: “de supporters interesseren me niet”. Een dergelijke houding vinden wij niet kunnen tegen de mensen die elke week weer op de tribune zitten. Zie hier een aantal oorzaken voor het huidige negatieve gevoel.


Om dit gevoel te inventariseren hebben we afgelopen dinsdag een poll online gezet, waarin we vroegen wat de mening van onze leden was over het al dan niet verlengen met trainer Jurgen Streppel. Op deze poll kregen we veel reacties, waarvan de overgrote meerderheid aangaf een contractverlenging niet te zien zitten.


Het is niet ons doel om met deze poll te zorgen voor meer onrust. We hebben niet de illusie beslissingsbevoegd te zijn en evenmin willen we onze stempel drukken op het technisch beleid. Wel vinden we dat dit geluid van onze achterban serieus genomen moet worden en dat dit meegenomen moet worden in de afweging om het contract van Jurgen Streppel al dan niet te verlengen.

Busreis + kroegbezoek AZ
Op zaterdag 23 december spelen we uit tegen AZ en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Alkmaar! Dit keer koppelen we er voor de wedstrijd ook nog een kroegbezoek aan vast, waar je lekker een biertje kan drinken. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Dan kun je nu gemakkelijk lid worden in onze webshop. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

  • Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
  • De Piramide in Surhuisterveen
  • Hotel van der Valk in Drachten
  • Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen(Bij de Rabobank bij het Abe Lenstra Stadion)
  • Café de Skoffel in HeerenveenVoor maar 25 euro heb je een kaartje voor de wedstrijd, een leuke dag in de kroeg en vervoer van en naar Alkmaar. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje in onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201807.html

Stuur je vraag in voor de club

Sc Heerenveen is altijd al een club geweest die mede door zijn supporters groots is geworden. Wij als supporters zijn de levensader van de club en daarom is het heel belangrijk dat er open en transparant wordt gecommuniceerd naar de supporters toe.


Eens in de zoveel tijd hebben wij als Nieuw Noord een gesprek met het bestuur van de club, waarin wij onderwerpen bespreken die Nieuw Noord en de supporters van sc Heerenveen aangaan. In het kader van transparantie willen wij onze leden de kans geven om de agenda voor deze gesprekken mede te bepalen. De eerstvolgende van deze gesprekken is aanstaande maandag, op 27 november. Heb jij dus een punt of vraag waarvan je vindt dat wij het maandag bij de club onder de aandacht moeten brengen? Mail dan een korte omschrijving van je vraag of punt naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) en dan zullen we er naar kijken! Aan het eind van het gesprek zullen we zo snel mogelijk de notulen online zetten.


P.S.: Deze gesprekken met de club hebben een serieus karakter en duren niet eindeloos. Daarom kunnen we helaas niet elk punt meenemen. Uiteraard zullen we elk verzoek serieus bekijken, maar we moeten wel selectief zijn in wat we wel en niet meenemen. We vragen om begrip hiervoor.

Nieuw Noord Zaalvoetbaltoernooi!
Op 30 december organiseren we weer het Nieuw Noord Zaalvoetbaltoernooi! Dit keer trappen we vanaf 19:00 af in Sportstad Heerenveen. Meedoen? Schrijf je dan nu in via onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201806.html

N.B.: Van elk team moet tenminste 80% van de spelers lid zijn van Nieuw Noord!

Aanvullende info Willem II uit
Wij hebben nog 25 kaarten over voor de busreis naar Willem II. Wees er snel bij en koop je kaart in onze webshop: http://www.nieuwnoord.org/webshop. Heb je al een kaart gekocht voor EV en wil je deze omzetten naar een kaart voor onze busreis? Lees dan hieronder verder!


Heerenveen kan over 2 weken rekenen op een vol uitvak tegen Willem 2. Een bewijs dat sc Heerenveen leeft! Wij kunnen ons echter voorstellen dat er Nieuw Noord leden zijn die verrast zijn door het snelle uitverkopen van deze wedstrijd. Hierdoor kan het zijn dat je geen kaart hebt kunnen bemachtigen. Of dat jij wel een EV kaart hebt, maar je vrienden niet. Mocht dit laatste voor jou van toepassing zijn, dan heb je geluk.


Wij hebben we met de club kunnen regelen dat je kaart kan worden omgezet. Doe dit wel snel, de deadline hiervoor is aanstaande zondag 15 oktober om 22:00. Wil jij je EV kaart omzetten naar een NN buskaart? Koop dan een ticket via onze webshop. Stuur vervolgens een mail met je gegevens naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Wij zorgen dat je het geld van je EV ticket in de bus terug krijgt.

Pagina 1 van 90  1 2 3 >  Last ›