• Social Media:
 • Twitter
 • Facebook
 • Youtube
 • Nieuw Noord RSS
 • E-Mail

Busreis Heracles met kroegbezoek!
Op 1 April spelen we uit tegen Heracles Almelo en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Almelo! Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Vul dan dit formulier in en volg de aanwijzingen die erop staan. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

 • Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
 • De Piramide in Surhuisterveen
 • Hotel van der Valk in Drachten
 • Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen(Bij de Rabobank bij het stadion)
 • Café de Skoffel in Heerenveen
 • De Carpoolplaats in SteenwijkVoor maar 25 euro heb je een kaartje voor de wedstrijd, een kroegbezoek onderweg en vervoer naar Almelo. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje in onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/20179500.html

Busreis FC Twente
Op 18 februari spelen we uit tegen FC Twente en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Enschede, dit keer voor een extra lage prijs! Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Vul dan dit formulier in en volg de aanwijzingen die erop staan. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

 • Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
 • De Piramide in Surhuisterveen
 • Hotel van der Valk in Drachten
 • Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen
 • Café de Skoffel in Heerenveen
 • De Carpoolplaats in SteenwijkVoor maar 11 euro heb je een kaartje voor de wedstrijd en vervoer naar Enschede. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje in onze webshop!

Zaalvoetbaltoernooi afgelast

Door het drukke programma was er helaas weinig animo voor het Nieuw Noord Zaalvoetbaltoernooi. Hierdoor hebben wij helaas moeten beslissen om het toernooi niet door te laten gaan. We beraden ons momenteel over een andere datum of eventueel een vervangende activiteit. Zodra we hier meer over te melden hebben zullen we dit melden via onze communicatiekanalen.

Nieuw Noord Zaalvoetbaltoernooi
Het Nieuw Noord Zaalvoetbaltoernooi staat weer voor de deur! Op 7 januari is sporthal de Steense in Wolvega het decor waar 7 tot 9 teams om de eerste plaats zullen strijden. Afhankelijk van de animo is er plaats voor 7 of 9 teams. Het eerste gedeelte van het toernooi zal plaatsvinden op een harde sportvloer, het tweede gedeelte op een houten ondergrond. Van elk team moeten tenminste de helft van de spelers lid zijn van Nieuw Noord. Wil je ook meedoen? Stuur dan voor 31 december 2016 een mailtje naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) met daarin de namen van de leden van je team!

Busreis AZ
Op 25 januari spelen we weer eens de kwartfinale van de KNVB Beker, deze keer tegen AZ. Wij laten voor onze leden weer een bus rijden naar Alkmaar! Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Vul dan dit formulier in en volg de aanwijzingen die erop staan. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

 • Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
 • De Piramide in Surhuisterveen
 • Hotel van der Valk in Drachten
 • Het Abe Lenstra Stadion
 • Café de Skoffel
 • Het van der Valk hotel in Sneek(bij voldoende animo)Voor maar 15 euro heb je een kaartje voor de wedstrijd en vervoer naar Alkmaar. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje hier: 480000.mijnwinkel.nl/2017500.html

De toekomst van Nieuw Noord
Vanavond is het zover! Ons 15-jarig jubileum! Tegenwoordig hebben wij het goed voor elkaar. Er is een staanvak achter het goal, prachtige sfeeracties, regelmatig busreizen voor onze leden en een goede sfeer in het Abe Lenstra Stadion. Dit hebben we de afgelopen 15 jaar allemaal voor elkaar weten te krijgen. Een prestatie van formaat, zeker omdat het niet altijd even makkelijk ging. Die geschiedenis hebben jullie de afgelopen week op onze website kunnen lezen. In dit laatste artikel halen we onze glazen bol weer eens uit de kast en kijken we vooruit in plaats van terug.


Onze blik in de toekomst gaat eerst op de korte termijn. Vanavond om precies te zijn. Vanavond spelen we in ons eigen Abe Lenstra Stadion tegen Excelsior en vieren we ons jubileum. Voorafgaand aan deze wedstrijd zullen we een sfeeractie organiseren. Wat voor sfeeractie? Dat kunnen we nu helaas nog niet zeggen. Wel kunnen we verklappen dat het een hele mooie gaat zijn waar heel veel tijd en moeite in is gestoken. Houd dus vanavond je camera’s, verrekijkers en ogen gericht op ons staanvak!


Na de wedstrijd zal ons jubileumfeest plaatsvinden op de omloop van de noordtribune. Hopelijk zijn we direct na de wedstrijd al in een feeststemming, maar mochten we van de wedstrijd niet warm worden dan gaan we dat van dit feest vast en zeker wel worden! Met artiesten als Jelle B, De Doelleazen en DJ Skullfieker zal het gegarandeerd een mooi feest worden waar hopelijk nog lang over nagepraat gaat worden!


Op de korte termijn belooft de toekomst van Nieuw Noord dus veel goeds. Nu is het tijd om de blik te verschuiven naar de lange termijn. Toen we begonnen als supportersvereniging hadden we een aantal doelen: Het realiseren van een eigen vak aan het veld, het organiseren van sfeeractiviteiten, het verbeteren van de vocale sfeer en een eigen home in het stadion. Hiervan zijn er al drie gerealiseerd, waarvan dus het eigen home nog als enige overblijft. Zal deze doelstelling ook gerealiseerd worden? De toekomst zal het uitwijzen.


Ook kunnen we dus concluderen dat we al heel veel bereikt hebben en dat het onze bedoeling is om dit vast te houden en waar mogelijk nog beter te maken. De sfeer is al enorm veel beter dan ten tijde van ons begin in 2001. Hopelijk kunnen we dit in de toekomst nog beter maken. Soms wordt er gesproken over een Friese versie van de Gelbe Wand in Dortmund. Zou dit in de toekomst realiteit worden? Wie weet. We zullen in elk geval ons uiterste best doen om de sfeer zo goed te houden als het nu al is en waar mogelijk nog beter te maken.


Ook kunnen jullie van ons verwachten dat we in de toekomst weer vele activiteiten en busreizen zullen organiseren. Hopelijk zullen sommige hiervan net zo uniek en legendarisch worden als sommige roemruchte voorbeelden uit het verleden zijn geweest.


We sluiten deze serie artikelen af met een dankwoord aan jullie. Een dankwoord aan alle leden die Nieuw Noord mogelijk hebben gemaakt en nog steeds mogelijk maken. Een vereniging is immers niets anders dan een leeg omhulsel zonder haar leden. Misschien is niet iedereen even actief, maar toch heeft iedereen een speciaal plekje in het hart voor onze mooie vereniging. Door jullie steun hebben wij veel kunnen bereiken in 15 jaar tijd. Hopelijk kunnen we met jullie steun nog veel meer bereiken in de komende 15 jaar!

Pagina 2 van 88  < 1 2 3 4 >  Last ›