• Social Media:
 • Twitter
 • Facebook
 • Youtube
 • Nieuw Noord RSS
 • E-Mail

Oproep Ajax thuis
Morgen staat de wedstrijd tegen Ajax op het programma. Een wedstrijd waarbij de emoties hoog kunnen oplopen. Nieuw Noord is opgericht om de club positief te steunen. Ludiek en vol achter onze ploeg. Come on you boys in white and blue!


Wij zijn Heerenveen: creatief, cynisch en met humor.

Busreis Willem II KNVB Beker
Op woensdag 25 oktober spelen we uit voor de KNVB Beker tegen Willem II en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Tilburg! Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Vul dan dit formulier in en volg de aanwijzingen die erop staan. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

 • Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
 • De Piramide in Surhuisterveen
 • Hotel van der Valk in Drachten
 • Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen(Bij de Rabobank bij het Abe Lenstra Stadion)
 • Café de Skoffel in HeerenveenVoor maar 12,50 heb je een kaartje voor de wedstrijd en vervoer naar Tilburg. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje in onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201803.htmlN.B: Anderhalve week eerder, op 14 oktober, organiseren we ook een busreis naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Wil je hier ook heen? Koop dan hier je kaartje: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201802.html
Meer info: http://www.nieuwnoord.org/portal/index.php/nieuwnoord/busreis_utrecht

Busreis Utrecht
Op zaterdag 14 oktober spelen we uit tegen FC Utrecht en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Utrecht! Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Vul dan dit formulier in en volg de aanwijzingen die erop staan. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

 • Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
 • De Piramide in Surhuisterveen
 • Hotel van der Valk in Drachten
 • Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen(Bij de Rabobank bij het Abe Lenstra Stadion)
 • Café de Skoffel in HeerenveenVoor maar 20 euro heb je een kaartje voor de wedstrijd en vervoer naar Utrecht. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje in onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201802.htmlN.B: Anderhalve week later, op 25 oktober, organiseren we ook een busreis naar de KNVB Bekerwedstrijd tegen Willem II. Wil je hier ook heen? Koop dan hier je kaartje: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201803.html
Meer info: http://www.nieuwnoord.org/portal/index.php/nieuwnoord/busreis_willem_ii_away

Busreis Excelsior geannuleerd

Vanwege een gebrek aan belangstelling is de busreis naar Excelsior geannuleerd. Met degenen die al een kaartje hebben gekocht wordt zo snel mogelijkheid contact opgenomen om het geld terug te storten.

Busreis Excelsior bekerwedstrijd

Flyer busreis Excelsior


Op 20 september spelen we voor de KNVB Beker uit tegen Excelsior en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Rotterdam! Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Vul dan dit formulier in en volg de aanwijzingen die erop staan. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

 • Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
 • De Piramide in Surhuisterveen
 • Hotel van der Valk in Drachten
 • Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen(Bij de Rabobank bij het Abe Lenstra Stadion)
 • Café de Skoffel in HeerenveenVoor maar 20 euro heb je een kaartje voor de wedstrijd, een kroegbezoek onderweg en vervoer naar Almelo. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje in onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2001.html

Omgevingsverbonden

Enige tijd geleden heeft Nieuw Noord een reactie gegeven op een aantal incidenten waarbij supporters van sc Heerenveen negatief in het nieuws zijn geweest. Wij zijn het gesprek aangegaan met (een deel van) onze achterban, de club, politie en gemeente. We willen een ieder bedanken voor deze positieve gesprekken. Met deze gesprekken zijn alle partijen in onze ogen nader tot elkaar gekomen. In het gesprek met de gemeente, club en politie hebben wij gevraagd om de omgevingsverbonden die de afgelopen periode zijn gegeven te heroverwegen, zeker voor de zogenaamde “first offenders”, waarbij wij vinden dat een dergelijke maatregel zeker niet passend is voor (in ieder geval) deze laatste categorie.


Wij vinden dat een zwaar middel zoals een omgevingsverbod alleen bij uitzondering en alleen na (straf)rechtelijke veroordeling opgelegd kan worden, en niet zoals dat nu het geval is, standaard en zonder de tussenkomst van een onafhankelijke rechter. In de nasleep rondom het gestolen spandoek van Groningen heeft dit inmiddels geleid tot het terugdraaien van een stadionverbod door de KNVB, maar het opgelegde omgevingsverbod is nog steeds van kracht. Een beleid waar zover wij weten de gemeente Heerenveen uniek in is in Nederland. Wij roepen de gemeente daarom nogmaals op om de maatregelen te heroverwegen en, zeker in het geval van de first offenders, het strafrechtelijke proces af te wachten.


Tegelijkertijd staat het nieuwe seizoen ook voor de deur. Helaas voor Nieuw Noord heeft de genoemde huidige situatie geleid tot veel onvrede bij een een deel van onze leden, iets wat ook invloed heeft op de sfeer in het sfeervak. Wij willen echter aangeven dat wij alles doen om al onze leden te vertegenwoordigen, alleen moeten wij accepteren dat we in veel gevallen hooguit adviserend zijn en niet beslissend. Samen willen wij gaan voor een (sfeer)vol stadion. Strijd, Passie en Beleving moeten weer kernwaarden worden, zowel op de tribune als op het veld. We willen een ieder dan ook oproepen om vanaf de eerste thuiswedstrijd (weer) vol achter de ploeg te staan, waarbij er wat ons betreft altijd ruimte is voor (ludieke) protestacties.


Forza Heerenveen.

Pagina 2 van 90  < 1 2 3 4 >  Last ›