• Social Media:
 • Twitter
 • Facebook
 • Youtube
 • Nieuw Noord RSS
 • E-Mail

Busreis + kroegbezoek AZ
Op zaterdag 23 december spelen we uit tegen AZ en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Alkmaar! Dit keer koppelen we er voor de wedstrijd ook nog een kroegbezoek aan vast, waar je lekker een biertje kan drinken. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Dan kun je nu gemakkelijk lid worden in onze webshop. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

 • Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
 • De Piramide in Surhuisterveen
 • Hotel van der Valk in Drachten
 • Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen(Bij de Rabobank bij het Abe Lenstra Stadion)
 • Café de Skoffel in HeerenveenVoor maar 25 euro heb je een kaartje voor de wedstrijd, een leuke dag in de kroeg en vervoer van en naar Alkmaar. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje in onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201807.html

Stuur je vraag in voor de club

Sc Heerenveen is altijd al een club geweest die mede door zijn supporters groots is geworden. Wij als supporters zijn de levensader van de club en daarom is het heel belangrijk dat er open en transparant wordt gecommuniceerd naar de supporters toe.


Eens in de zoveel tijd hebben wij als Nieuw Noord een gesprek met het bestuur van de club, waarin wij onderwerpen bespreken die Nieuw Noord en de supporters van sc Heerenveen aangaan. In het kader van transparantie willen wij onze leden de kans geven om de agenda voor deze gesprekken mede te bepalen. De eerstvolgende van deze gesprekken is aanstaande maandag, op 27 november. Heb jij dus een punt of vraag waarvan je vindt dat wij het maandag bij de club onder de aandacht moeten brengen? Mail dan een korte omschrijving van je vraag of punt naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) en dan zullen we er naar kijken! Aan het eind van het gesprek zullen we zo snel mogelijk de notulen online zetten.


P.S.: Deze gesprekken met de club hebben een serieus karakter en duren niet eindeloos. Daarom kunnen we helaas niet elk punt meenemen. Uiteraard zullen we elk verzoek serieus bekijken, maar we moeten wel selectief zijn in wat we wel en niet meenemen. We vragen om begrip hiervoor.

Nieuw Noord Zaalvoetbaltoernooi!
Op 30 december organiseren we weer het Nieuw Noord Zaalvoetbaltoernooi! Dit keer trappen we vanaf 19:00 af in Sportstad Heerenveen. Meedoen? Schrijf je dan nu in via onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201806.html

N.B.: Van elk team moet tenminste 80% van de spelers lid zijn van Nieuw Noord!

Aanvullende info Willem II uit
Wij hebben nog 25 kaarten over voor de busreis naar Willem II. Wees er snel bij en koop je kaart in onze webshop: http://www.nieuwnoord.org/webshop. Heb je al een kaart gekocht voor EV en wil je deze omzetten naar een kaart voor onze busreis? Lees dan hieronder verder!


Heerenveen kan over 2 weken rekenen op een vol uitvak tegen Willem 2. Een bewijs dat sc Heerenveen leeft! Wij kunnen ons echter voorstellen dat er Nieuw Noord leden zijn die verrast zijn door het snelle uitverkopen van deze wedstrijd. Hierdoor kan het zijn dat je geen kaart hebt kunnen bemachtigen. Of dat jij wel een EV kaart hebt, maar je vrienden niet. Mocht dit laatste voor jou van toepassing zijn, dan heb je geluk.


Wij hebben we met de club kunnen regelen dat je kaart kan worden omgezet. Doe dit wel snel, de deadline hiervoor is aanstaande zondag 15 oktober om 22:00. Wil jij je EV kaart omzetten naar een NN buskaart? Koop dan een ticket via onze webshop. Stuur vervolgens een mail met je gegevens naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Wij zorgen dat je het geld van je EV ticket in de bus terug krijgt.

Oproep Ajax thuis
Morgen staat de wedstrijd tegen Ajax op het programma. Een wedstrijd waarbij de emoties hoog kunnen oplopen. Nieuw Noord is opgericht om de club positief te steunen. Ludiek en vol achter onze ploeg. Come on you boys in white and blue!


Wij zijn Heerenveen: creatief, cynisch en met humor.

Busreis Willem II KNVB Beker
Op woensdag 25 oktober spelen we uit voor de KNVB Beker tegen Willem II en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Tilburg! Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Vul dan dit formulier in en volg de aanwijzingen die erop staan. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

 • Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
 • De Piramide in Surhuisterveen
 • Hotel van der Valk in Drachten
 • Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen(Bij de Rabobank bij het Abe Lenstra Stadion)
 • Café de Skoffel in HeerenveenVoor maar 12,50 heb je een kaartje voor de wedstrijd en vervoer naar Tilburg. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje in onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201803.htmlN.B: Anderhalve week eerder, op 14 oktober, organiseren we ook een busreis naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Wil je hier ook heen? Koop dan hier je kaartje: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201802.html
Meer info: http://www.nieuwnoord.org/portal/index.php/nieuwnoord/busreis_utrecht

Pagina 2 van 91  < 1 2 3 4 >  Last ›