• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

Merchandise Nieuw Noord Mini sjaal

Sinds kort is de merchandise uitgebreid met een mini-sjaal voor in de auto. De verkoopprijs voor Nieuw Noord leden bedraagt € 10,--.
De mini-sjaal en de overige artikelen kun je via deze site bestellen. Zie pagina merchandise.
image

Megafoon wel of niet?

Veel Nieuw Noord leden hebben de laatste jaren het bestuur van Nieuw Noord verzocht om ons hard te maken voor het toelaten van een megafoon als aanjager voor de sfeer en/of hulpmiddel tijdens tifo acties. Door goede ervaringen vanuit het verleden tijdens Europese wedstrijden heeft het bestuur van Nieuw Noord altijd een open discussie gevoerd met het bestuur van Sc Heerenveen over dit onderwerp.

» Lees meer...

FC Groningen uit, alvast even in de sfeer komen

Bij vele Nieuw Noorders kriebelt het waarschijnlijk al een tijdje: de uitwedstrijd tegen onze oosterburen. Gezien het feit dat de wedstrijd binnen een week uitverkocht was zal de sfeer erg goed zijn. Als onze jongens op het veld met net zo veel passie en beleving ten strijde gaan, moet het een fantastische avond worden. Om alvast even in de sfeer te komen hier een filmpje van de thuiswedstrijd, inclusief voorbereiding van de sfeeractie:
 

Blote buiken

Gisteren is in de media gekomen sc Heerenveen het niet op prijs stelt, dat men zich tijdens wedstrijden in het Abe Lenstra stadion of in het gastenvak tijdens een uitwedstrijd vertoont met ontbloot bovenlijf.

» Lees meer...

Twente uit, jammer van de 1-0

MOV00038.flv

De sfeer zat er goed in, helaas voor ons geen drie punten mee naar huis cool mad

Uitwedstrijd tegen Groningen uitverkocht!

De wedstrijd op vrijdag 14 maart in de Euroborg tegen Groningen is uitverkocht. Dat betekent dat we wederom met zo'n 1000 man van de partij zijn in Groningen.

» Lees meer...

Pagina 89 van 91 ‹ First  < 87 88 89 90 91 >