• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

Megafoon

In een eerder stadium hebben wij jullie gemeld dat bij een representatieve response op de enquête “megafoon wel of niet” jullie mening zwaarwegend zouden meenemen in onze besluitvorming. Voor ons, als bestuur van Nieuw Noord, was een response van 100 personen een minimale vereiste welke afgelopen weekend is gerealiseerd.

» Lees meer...

Fotoverslag SC Heerenveen - Roda Jc

In een doelpuntrijke wedstrijd was SC Heerenveen met 4-3 te sterk voor Roda JC uit Kerkrade. Terwijl de eerste helft slap was van Heerenveenzijde, gaf de tweede helft een totaal ander beeld. In de sneeuw wist onze trots een 1-3 achterstand om te buigen naar een 4-3 overwinning, met een paar prachtige treffers van Beerens, Paulo Henrique en man of the match Michael Bradley. De sfeer was zoals wel vaker op een zaterdagavond de laatste tijd: slapjes. Toen Heerenveen achter kwam werd echter wel hard gezongen, en in de tweede helft was door het wedstrijdbeeld de sfeer een stuk beter. Via 'lees meer' kun je de foto's bekijken.

» Lees meer...

Mededeling Megafoon

Zoals jullie verder op de site kunnen lezen hebben wij de leden naar de mening gevraagd over de inzet van de megafoon tijdens thuiswedstrijden in het NN vak. Op dit moment is het NN bestuur begonnen met het analyseren van de enquête waarbij ze de uitslag van de enquête gaan meenemen in de definitieve besluitvorming rond de inzet van de megafoon. Dit betekent dat de megafoon tot de definitieve besluitvorming niet zal worden ingezet. Wij verwachten jullie volgend week meer over dit onderwerp te kunnen mededelen.

Fotoverslag FC Groningen - SC Heerenveen

Met enige vertraging hier het fotoverslag van de uitwedstrijd tegen onze oosterburen. Het is de bedoeling dat er vanaf nu elke wedstrijd foto's op deze site te bewonderen zijn, en dan uiteraard zo veel mogelijk sfeerfoto's, die je niet op andere fotosites aan zult treffen. Deze keer is het verslag nog niet erg uitgebreid, maar in de toekomst is het de bedoeling dat er steeds meer foto's op komen te staan. Klik op 'lees meer' voor de foto's!

» Lees meer...

Film verslag FC Groningen - SC Heerenveen

De sfeer zat er vrijdag weer lekker in, nog een keer na genieten !

Heerenveen verslaat FC Groningen!

In een enerverende derby van het Noorden heeft SC Heerenveen, Groningen met 0-1 verslagen. De sfeer zat er aardig in, maar naar mate de wedstrijd vorderde kakte het een beetje in. Tot de treffer van Sujemani, toen het hele vak ontplofte.

image

» Lees meer...

Pagina 88 van 91 ‹ First  < 86 87 88 89 90 >  Last ›