• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

FC Groningen uit, alvast even in de sfeer komen

Bij vele Nieuw Noorders kriebelt het waarschijnlijk al een tijdje: de uitwedstrijd tegen onze oosterburen. Gezien het feit dat de wedstrijd binnen een week uitverkocht was zal de sfeer erg goed zijn. Als onze jongens op het veld met net zo veel passie en beleving ten strijde gaan, moet het een fantastische avond worden. Om alvast even in de sfeer te komen hier een filmpje van de thuiswedstrijd, inclusief voorbereiding van de sfeeractie:
 

Blote buiken

Gisteren is in de media gekomen sc Heerenveen het niet op prijs stelt, dat men zich tijdens wedstrijden in het Abe Lenstra stadion of in het gastenvak tijdens een uitwedstrijd vertoont met ontbloot bovenlijf.

» Lees meer...

Twente uit, jammer van de 1-0

MOV00038.flv

De sfeer zat er goed in, helaas voor ons geen drie punten mee naar huis cool mad

Uitwedstrijd tegen Groningen uitverkocht!

De wedstrijd op vrijdag 14 maart in de Euroborg tegen Groningen is uitverkocht. Dat betekent dat we wederom met zo'n 1000 man van de partij zijn in Groningen.

» Lees meer...

Adreswijziging

Mocht je binnenkort verhuizen of ben je onlangs verhuist, geef dan tijdig je nieuwe adres door! Stuur een mailtje naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) met je nieuwe gegevens dan zorgen wij ervoor dat de post voortaan op het juiste adres terecht komt.

Welkom op de nieuwe site

Het heeft heel wat tijd en inspanning gekost maar de nieuwe site van Nieuw Noord is eindelijk online. Naast een nieuwe look biedt deze site een hoop nieuwe functies voor voornamelijk de leden van Nieuw Noord. Lees hier meer over in de nieuwe Noord Nieuws, die binnenkort op je deurmat ligt. Mocht je op en aanmerkingen hebben over deze nieuwe site, dan kun je die kwijt op het forum.

Pagina 88 van 90 ‹ First  < 86 87 88 89 90 >