• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

Film verslag FC Groningen - SC Heerenveen

De sfeer zat er vrijdag weer lekker in, nog een keer na genieten !

Heerenveen verslaat FC Groningen!

In een enerverende derby van het Noorden heeft SC Heerenveen, Groningen met 0-1 verslagen. De sfeer zat er aardig in, maar naar mate de wedstrijd vorderde kakte het een beetje in. Tot de treffer van Sujemani, toen het hele vak ontplofte.

image

» Lees meer...

Merchandise Nieuw Noord Mini sjaal

Sinds kort is de merchandise uitgebreid met een mini-sjaal voor in de auto. De verkoopprijs voor Nieuw Noord leden bedraagt € 10,--.
De mini-sjaal en de overige artikelen kun je via deze site bestellen. Zie pagina merchandise.
image

Megafoon wel of niet?

Veel Nieuw Noord leden hebben de laatste jaren het bestuur van Nieuw Noord verzocht om ons hard te maken voor het toelaten van een megafoon als aanjager voor de sfeer en/of hulpmiddel tijdens tifo acties. Door goede ervaringen vanuit het verleden tijdens Europese wedstrijden heeft het bestuur van Nieuw Noord altijd een open discussie gevoerd met het bestuur van Sc Heerenveen over dit onderwerp.

» Lees meer...

FC Groningen uit, alvast even in de sfeer komen

Bij vele Nieuw Noorders kriebelt het waarschijnlijk al een tijdje: de uitwedstrijd tegen onze oosterburen. Gezien het feit dat de wedstrijd binnen een week uitverkocht was zal de sfeer erg goed zijn. Als onze jongens op het veld met net zo veel passie en beleving ten strijde gaan, moet het een fantastische avond worden. Om alvast even in de sfeer te komen hier een filmpje van de thuiswedstrijd, inclusief voorbereiding van de sfeeractie:
 

Blote buiken

Gisteren is in de media gekomen sc Heerenveen het niet op prijs stelt, dat men zich tijdens wedstrijden in het Abe Lenstra stadion of in het gastenvak tijdens een uitwedstrijd vertoont met ontbloot bovenlijf.

» Lees meer...

Pagina 88 van 90 ‹ First  < 86 87 88 89 90 >